Faciliteiten:

Een woonkamer met zit- en eethoek, TV, CD-speler en MP3 aansluiting, gratis Wifi op aanvraag.

Een keuken met elektrisch kookvuur, koelkast, microgolfoven, koffiezetapparaat, waterkoker en al het nodige keukenmateriaal. Eventueel gebruik van de diepvries en wasautomaat van de eigenaar is mogelijk.
Een slaapkamer met dubbel bed en een slaapkamer met stapelbed. Indien nodig kunnen wij een baby- en/of kinderbedje bijplaatsen. Dekbedden zijn voorzien. Een badkamer met wastafel, douchecel en toilet. Een privé-terras met tuinmeubelen en met toegang tot pruimenboomgaard waar je de nodige schaduw kan vinden.

Mogelijkheid tot het huren van een ruime extra kamer voor 2 personen (+ eventueel baby- of kinderbedje) op straatniveau met mini-keuken (koelkast, microgolfoven, koffiezetapparaat, waterkoker), zit- en eethoek en badkamer.

De gîte wordt verwarmd met centrale verwarming. Voor de kinderen is er een speeltuig met 2 schommels, klimkoord en –rek en in de winter ijsstoelen.

Map met allerlei informatie over de buurt, brochures, wandelkaarten en fietsroutes is aanwezig. Wandelstokken zijn ook beschikbaar.

Er is een parking voor twee wagens. Fietsen kunnen in de garage geplaatst worden.

Om hygiënische redenen worden honden niet toegelaten en is roken in de woning verboden.